2 Şubat 2017 Perşembe

SaltanatMt2 Taktikleri

SaltanatMt2, şu anda Türkiye'de en çok kullanılan Metin2 serverlarından biri. Bu serverda oynarken özellikle ilk levellerde bazı taktikleri uygulayarak daha kolay kasılabilirsiniz. "SaltanatMt2'de kırık zırh parçası nereden düşer?" gibi bazı sorularınıza bu yazıda yanıt bulacaksınız.

-Oyunun başında 15 level olarak başlamalısınız, eğer 1 level gözüküyorsanız envanterinizdeki binek yüzüğü ile bir bineğe binin ve sonra inin güncellenecektir.

-Gerekli öğretmenden skilleri açtıktan sonra hemen ışınlanma yüzüğü ile 2.köye geçin.

-2.köylerin hepsinde haritanın sağ alt tarafında Siyah Metin ve Kıskançlık Metni bulunur. Haritanın sağ orta tarafında ise Karanlık Metin bulunur. Başka yerlerde de bulunabilir ancak söylediğim yerlere sürekli düşer.

-25 levele kadar Siyah Metin kesin. Siyah Metin keserken Yeşil İksir için ve bineğe binin öyle kesin. Bineğe binmeden önce güçlendiren büyülerinizi basın. (Örn. Hava Kılıcı, Ejderha Yardımı..)

-Buradan düşen şeyler pek önemli değildir önemli olan XP'dir. Gümüş Sandıklar düştükçe açın. Tecrübe Yüzüğü çıkarsa alın takın öyle kasılın. Başka bir şey çıkarsa işinize yaramıyorsa atabilirsiniz yer kaplar kolay bulunur zaten.

-Karanlık Metin kesebilecek seviyeye gelince Karanlık Metin kesin. Buradan çıkan kırık zırh parçası sizin işinize çok yarayacaktır. 7 tane kırık zırh parçası toplamak yeterlidir ancak fazladan kasabilirseniz kasın, satabilirsiniz.

-Kıskançlık Metini kesebilecek seviyeye gelince de Kıskançlık Metni kesin. Burada size saldıracak olan Yabani Generallerden, okçulardan +9 Dolunay Kılıcı, +9 Antik Çan ne gerekiyorsa düşürmeye çalışın. SaltanatMt2'da dolunay düşürmek daha kolaydır.

-Dolunay Kılıcınızı veya Antik Çanınızı takabilecek seviyeye gelince 1.köye dönün ve gerekli efsunları basın.


Not: Bu görüntü temsilidir. Normalde SaltanatMt2'de sağ alttaki efsun botu yardımıyla çok kolay 40 ortalama hasar getirebilirsiniz.

-2.köyde metin kesmeye devam edin. Tabii Tecrübe Yüzüğünüzü de takın önemli olan XP şimdilik.

-35 levele gelince 1.köye gidin ve öğretmenlerin oradaki G-NPC'lere gidin. Onlar sizden 7 kırık zırh parçası ve 35 level olmanızı isteyecek toplamıştık zaten. Bunları verin ve bütün skillerinizi G yapacaklardır. Bu sizin gücünüzü 2-3 kat arttıracaktır.

-Bundan sonra Örümcek Zindanı'nda kasılabilirsiniz. Bundan sonrasında zaten nerede kasılabileceğinizi kendiniz keşfedeceksiniz. Tapınak vs.

-Serverdaki asıl ticaret malzemeleri barlar ve su taşlarıdır. Bunları da metinlerden düşürebilirsiniz ve elinizdeki fazladan itemleri satarak alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder