27 Ocak 2018 Cumartesi

Metin2 Dolunay Nerede Düşer?

Metin2'nin en popüler kılıcı olan Dolunay Kılıcı'nı düşürmek şans ister. Ancak eğer hangi yaratıklardan düştüğünü bilmiyorsanız da boşuna uğraşmış olursunuz.

Dolunay Kılıcı düşürebileceğiniz NPC'ler Vahşi Deli, Lanetli Alfa Mavi Kurt, Vahşi Okçu, Vahşi Uzman, Vahşi Yüzbaşı, Vahşi Asker, Yabani Okçu, Yabani General ve Güçlü Yabani Okçu'dur.

Metin2 Dolu düşürme

Dolunay Kılıcı düşürme şansınızı arttırmak istiyorsanız Hırsızın Eldiveni'ni kullanabilirsiniz. Bu, item düşürme şansınızı iki katına çıkaracaktır. Çoğu private serverda Hırsızın Eldiveni kasılırken düşer. Metin2 TR'de ise Hırsızın Eldiveni sadece Nesne Market'ten alınabilir.

3 yorum:

  1. Metin2 tarzı oyunlar mı arıyorsunuz? Tıklayın: metin2 tarzı oyunlar

    YanıtlaSil
  2. Metin2 pvp mi arıyorsunuz? Hemen tıklayın ve metin2 pvp listesini inceleyin: metin2 pvp

    YanıtlaSil
  3. En cok oynanan güzel metin2 pvp serverler listesini sitemizde hergün güncelliyoruz aradıgınız pvpyi zor orta kolay wslik seklinde cok kolay sekilde bulabilirsiniz ayrıca tanıtım sektöründe öncü olan sitemiz tüm sitelerine üçretsiz tanıtım yapmaktadır ayrıca metin2 pvplerde kullanılan lonca isimleri çar isimleri gm kodları gibi konularda yardımcı olmaktadır sizde sitemize gelerek üçretsiz pvp server ekleyerek oyuncu kazanabilirsiniz tek yapmanız gereken metin2 pvp sitemize ziyaret etmeniz www.metin2serverler.biz.tr

    YanıtlaSil